Невероятен обрат в развода на Софи Търнър и Джо Джонас

Двойката е постигнала съгласие по раздялата и се помири без съд.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 януари 2024

Фотография: Profimedia

Новината за развода на Софи Търнър и Джо Джонас изненада всички, а неговият развой се очертаваше да стане доста грозен и скандален.

Първо се оказа, че Търнър е била в шок от новината за раздялата и е научила от медиите, а впоследствие подаде жалба срещу мъжа си, който не искал да й дава двете им общи деца. Тя твърдеше, че Джонас е прибрал паспортите на момичетата, с което не им позволявал да се приберат в Англия при майка си. В жалбата се изискваше "моменталното връщане на децата, които са били неправомерно задържани или укрити". От документите става ясно, че това е започнало на 20 септември. 

Софи Търнър с дъщеря си

Сега обаче разразилата се драма помежду им изведнъж приключи и това съвсем успя да ни остави безмълвни. В добрия смисъл, разбира се, защото в Холивуд рядко се случва подобно нещо.

Оказва се, че Софи Търнър е прекратила делото си срещу музиканта. От съдебните документи става ясно, че двете звезди миналата седмица са подписали план за съгласие, който е бил одобрен от съдия във Великобритания. Те са включили примирие и са разрешили спора помежду си без адвокати, хонорари, разноски и/или плащания, присъдени на която и да е от страните, след като споразумението им за родителство в Обединеното кралство бе одобрено на 11 януари. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СОФИ ТЪРНЪР ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД. ИМА НОВ МЪЖ ДО СЕБЕ СИ

Джо Джонас с дъщерите си

Бившата двойка има две момичета - 18-месечната Делфин и 3-годишната Уила, за които са категорични, че искат да се грижат заедно. "След продуктивно и успешно посредничество, ние се съгласихме, че децата ще прекарват времето си еднакво в любящи домове както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Очакваме с нетърпение да бъдем страхотни съродители", се казва в общото изявление на Джо и Софи. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA