Зейн Малик с първа публична поява от 5 г. насам

Той се появи на Седмицата на модата в Париж.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 януари 2024

Фотография: Profimedia

Няколко години наред Зейн Малик странеше от публичното пространство и появата му на Седмицата на модата в Париж предизвика истински фурор.

Изпълнителят се появи във френската столица, за да присъства на три ревюта в рамките на модното събитие. Той бе на първия ред на представянето на колекциите с мъжко облекло есен/зима 2024 г. на марките Kenzo, Loewe и Valentino. 

Впечатление направи безупречния вид на Малик. Той винаги е имал усет към модата и затова и видимото му възмъжаване и визията, която демонстрира по време на Седмица на модата бяха приветствани с овации от модните критици. Той дори смени прическата за последната си поява, което още повече накара почитателите му да изпаднат в екстаз.

Зейн Малик

В първите дни Зейн се появи с по-дълга, сресана назад коса с руси кичури, а в последни ден бе с обръсната глава. Той бе с класически черен костюм с интересен надпис. "Толкова сме стари, отново станахме млади," гласи надписа.

Това е неговата първа публична поява на официално събитие от близо пет години насам. За последно той присъства на премиерата на филма "Аладин" в Лос Анджелис през май 2019 г. 

Зейн Малик

След като се раздели скандално с майката на 3-годишната му дъщеря - Джиджи Хадид, той спря да се появява на светски събития и изненадващо, намали социалния начин на живот. Двамата имаха връзка и се разделиха, след като майката на супермодела, Йоланда Хадид, обвини Малик, че я е ударил по време на разгорещен спор. По-късно обаче, той отрече това да е вярно. В интервю за подкаста Call Her Daddy през юли 2023 г., той сподели, че ако това е било вярно, той нямаше да получи 50 процента от попечителството над дъщеря си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA