София Вергара разкри истината за раздялата й с Джо Манганиело

Двойката вече има нови партньори в живота си и продължава напред.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 януари 2024

Фотография: Profimedia

София Вергара и Джо Манганиело изненадаха всички, обявявайки развода си през 2023 година, и оттогава има доста спекулации каква е причината за него. 

Днес актрисата разкри какво е довело до тяхната раздяла. В интервю за испанския вестник El País 51-годишната Вергара споделя, че двамата са имали неразбирателсто относно въпроса с децата. Той искал да имат общ наследник, а тя - не. "Бракът ни се разпадна, защото съпругът ми е по-млад от мен и искаше да имаме деца. Аз обаче отказах да бъда стара майка. Не смятам, че е честно спрямо бебето. Уважавам всички, които го правят, но това не е за мен. Родих сина ми на 19, той сега е на 32 години и вече съм готова за внуци", казва София.

София Вергара и Джо Манганиело

Двойката обяви раздялата си през лятото на 2023 г. "Взехме трудно решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, любезно ви молим да уважавате поверителността ни в момента, когато преминаваме през тази нова фаза от живота ни", гласеше официалното изявление на двойката. Молбата за развод бе подадена от Манганиело, който посочи "непреодолими различия" като причина за разтрогването на брака. Двойката не страда дълго и вече има нови партньори в живота си. Джо се среща с младата актриса Кейтлин О'Конър, а София с хирурга на спортните звезди -

София Вергара разкри истината за раздялата й с Джо Манганиело
.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA