Какво се случва между Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк?

След дълги месеци на драматично мълчание, двамата най-сетне влязоха в словесна битка.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 февруари 2024

Мемоарите на Бритни Спиърс "Жената в мен" и истините, които най-сетне бяха изказани, успяха да наранят доста хора. Сред тях е и Джъстин Тимбърлейк.

Поп дивата разкри, че двамата са се разделили, след като той е поискал тя да направи аборт от него. Освен това той също е изневерил на певицата по време на връзката им. Тези разкрития шокира хамнозина, тъй като всички смятаха, че раздялата е настъпила заради изневярва от нейна страна. Тимбърлейк бе нападнат и засипан с куп обвинения заради това, че не е бил готов да стане баща на 20 години. Въпреки всичко, той запази мълчание. Докато Бритни не направи първата крачка... "Искам да се извиня за някои от нещата, за които написах в книгата си. Ако съм обидила някой от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам," сподели в Instagram Спиърс. И за да не остави и капка съмнение за кого става въпрос, тя допълни: "Исках също да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish".

Джъстин Тимбърлейк

Изглежда това успя да вбеси до краен предел Джъстин, който най-сетне наруши мълчанието. На скорошен свой концерт, изпълнителят сподели, че някои неща наистина е по-добре да не се казват и допълни: "Бих искал да се възползвам от възможността да се извиня... на абсолютно никого, по дяволите". Той също реши да не оставя и капка съмнение у присъстващите, като продължи с песента си от 2002 г. "Cry Me A River", за която отдавна се спекулира, че е посветена на раздялата му със Спиърс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA