Ъшър се ожени тайно за приятелката си

Сватбата се случила веднага след страхотното му шоу на Super Bowl.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Всички говорят за Ъшър в последните два дни. R&B звездата отново напомни за себе си, изнасяйки страхотно шоу по време на полувремето на Super Bowl. A веднага след концерта си се е оженил тайно за дългогодишната си приятелка Дженифър Гойкоечеа.

Щастливата новина идва от самият изпълнител, който се похвали, че двамата са сключили брак, като я е завел на церемонията веднага след шоуто си на сцената на Allegiant Stadium в Лас Вегас. Изглежда двамата са с казали "Да" в някоя от залите в Града на греха, но това не е нещо импулсивно. Те са били подготвени и дори са си купили халки. Ъшър и Дженифър дори се появяват на афтърпартито на Super Bowl след сватбената си церемония, като и булката традиционно е в бяло, докато изпълнителят е в черен костюм и бяло пухено палто.

Ъшър и Дженифър Гойкоечеа

People съобщава, че двойката се е сгодила само няколко дни след като са получили разрешително за брак в окръг Кларк, Невада. Те са заедно от пет години и имат дъщеря на име Суверен Бо, както и син Сир Кастрело. Отделно Ъшър има деца и от бившата си съпруга Тамека Фостър.

"Когато намериш някого, за когото знаеш, че е страхотен партньор, разбира се, че е чест и удоволствие да можеш да споделяш живота си с някого, който иска да го споделя с теб и те обича, такъв, какъвто си. Очевидно ще бъдем в живота си, докато умрем, защото имаме какво да споделим. Това е прекрасно. Наистина чувствам, че имам невероятен партньор, когото уважавам", призна наскоро той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA