Ариана Гранде и Марая Кери с обща песен

Чуйте новата колаборация на двете певици.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 февруари 2024

Фотография: Animato Music/UMG/Katia Temkin

По-малко остава до излизането на новия албум на Ариана Гранде "eternal sunshine" (8 март) и тя продължава да провокира своите фенове.

След като излезе песента й "Yes, And?", тя пуска нова нейна версия в колаборация не с кой да е, а с поп иконата Марая Кери. "Не мога да повярвам на думите, които пиша..."Yes, And?" с участието на единствената и неповторима, кралицата на сърцето ми и вдъхновение за цял живот @mariahcarey излиза този петък. Благодаря ти от цялото си сърце за тази сбъдната мечта и за това, че обсипа с блясъка и магията си моята малка песен. Това означава за мен повече, отколкото бих могла да изразя, и нямам търпение всички да я чуят! Обичам те безкрайно," пише Ариана под публикация в профила й в Instagram.

Очаква се дуета им да пожъне страхотен успех, тъй като оригиналната песен вече се класира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза двадесет и първия Top 10 хит на Гранде в чарта.

Това е втората обща песен на Ариана и Марая. Първата колаборация на двете певици бе още през 2020 г. Заедно с Дженифър Хъдсън, двете представиха своя версия на "Oh Santa!" - сингъл от "Merry Christmas II You" на Марая Кери (2010 г.). Трите диви изнесоха първото съвместно изпълнение на песента на живо през декември 2023г. в Madison Square Garden по време на нюйоркския концерт от турнето на Кери "Merry Christmas One & All!".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA