Виктория Де Анджелис от Maneskin с DJ сет в София

Рок звездата застава зад пулта в City Stage на 30 март.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Най-впечатляващата (и щура!) басистка в света на рок музиката - Виктория Де Анджелис от бандата Maneskin, идва в България. Тя ще застане зад диджейския пулт в City Stage на 30 март.

Виктория е единствената дама в световния феномен Mаneskin, но това не ѝ е достатъчно. Тя не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща. Това ѝ желание се появява още в ранна възраст, когато се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко парти преживяване. В началото музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище и за неспокойния характер. Но вечното ѝ бунтарство естествено се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден.

Maneskin

Виктория с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ, са особено подходящи за танцуване, тъй като се носят на вълните на енергичното техно и baile фънка. Музикантката смесва тези влияния смело с естетиката y2k трендовете и създава синтез, който се трансформира в потно и свръх енергично клубно преживяване.

Виктория Де Анджелис

Ограничено количество билети на промо цена за DJ сета на Виктория влиза в продажба в мрежите на tickestation.bg на 1 март, а цените стартират от 44 лв. за членове на Fest Club. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA