Връзката на Джо Джонас и Сторми Брий става сериозна

Двамата заминаха заедно за Сидни, където музиканта има поредица от концерти.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 март 2024

Фотография: Profimedia

Изглежда, че нещата между Джо Джонас и предполагаемата му приятелка Сторми Брий стават сериозни.

В момента 34-годишният музикант е в Сидни заедно с братята си Ник и Кевин за нова поредица от концерти на Jonas Brothers. А самата Брий се е присъединила към тях.

Джо Джонас и Сторми Брий

Джо Джонас и Сторми Брий

И двамата споделиха снимки в своите истории в Instagram от разходка с лодка в пристанището на Сидни. Въпреки това не споделиха кадри, на които са заедно. Те обаче са забелязани заедно да играят крикет, както и да обядват в местните зведения.

Слуховете, че Джо е открил отново любовта след шокиращия развод със Софи Търнър, се появиха в началото на годината. Тя бе забелязана на пътуването му до Кабо Сан Лукас, Мексико, веднага след отбелязването на Нова година. Няколко дни по-късно пък заминават заедно за Аспен, Колорадо, където се отдават на зимните спортове.

Джо Джонас и Сторми Брий

От своя страна Софи Търнър не се притеснява да покаже новия мъж до себе си. Тя и приятеля й Перегрин Пиърсън направиха официалния си дебют като двойка преди няколко седмици. Двойката беше свързана за първи път през октомври 2023 г., месец след като Джо подаде молба за развод със Софи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA