Софи Търнър официализира новата си връзка

Актрисата сподели кадър с новия си приятел в социалната мрежа Instagram.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 януари 2024

Фотография: Profimedia

Кралицата на Севера показа любовта си към зимната одисея и заведе новия си приятел на зимна почивка. Софи Търнър все още не е направила дебют на червения килим с новата си половинка Перегрин Пиърсън, но последната й публикация в Instagram е доказателството, че отношенията между двамата е нещо повече от обикновен флирт. А точно това потвърждение очакваха феновете на звездата от "Игра на тронове".

След като Софи и Перегрин бяха забелязани да се целуват на улицата през ноември 2023 г., сега той се появява в новата публикация на Търнър, която документира ски пътуването им, заедно с приятелите й Рупърт Горст и Амадеа Къминс.

Въпреки че Търнър не издава къде се намират, тя показа доста кадри от снежните склонове, облечена в пълен ски екип. Не пропусна и кадри по бикини, докато релаксира след вършеенето по пистите в закрит басейн. 

Пиърсън, който е британски аристократ, и Търнър бяха снимани да се разхождат в Париж миналата година. Преди да бъде свързан с Търнър, той излизаше с принцеса Мария-Олимпия от Гърция и Дания. Софи пък бе омъжена за музиканта Джо Джонас, от когото има две дъщери. И това потвърждение на новите отношения на актрисата идва, малко след като двамата постигнаха съгласие по всички въпроси около развода и отглеждането на децата им.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA