Кейт Мидълтън с първа публична поява след операцията

Визията на принцесата на Уелс притесни всички.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 март 2024

Фотография: Profimedia

Кейт Мидълтън за първи път бе видяна на публично място след коремната операция, която претърпя през януари.

Тя прекара близо две седмици в болницата, а след това й бе препоръчано домашно лечение. Кейт остана да се възстановява у дома, като прекрати всичките си изяви до края на април. От кралската фамилия обаче не уточниха какво е наложило операцията и последвалото дълго възстановяване. От Двореца призоваха за уважаване на личното пространство на кралското семейство, докато здравето на Мидълтън се възстановява.

Принц Уилям също бе обявил, че ще остане вкъщи за известно време, за да се грижи за семейството си. Той обаче бързо трябваше да се върне към всичките си задължения, както и да поеме допълнителни, след като баща му - крал Чарлз III разкри, че има рак.

Изглежда, че принцесата на Уелс вече се възстановява, тъй като бе забелязана в компанията на майка си Карол, докато пътуват с кола в близост до Лондон. Мнозина предположиха, че се е наложило Кейт да посети лекар и майка й я е придружила. Впечатление прави вида на принцесата. Тя не изглежда като себе си, а е доста изтощена и с доста подпухнало лице.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA