Дакота Джонсън и Крис Мартин се сгодиха

Ася Иванова
Ася Иванова 07 март 2024

Фотография: Profimedia

Холивудската звезда Дакота Джонсън и вокалистът на Coldplay Крис Мартин се сгодиха. Двамата обаче не бързат да се венчаят.

Музикантът е задал съдбовния въпрос "преди известно време", разкриват от Mirror. "Още от ден първи са неразделни, така че годежът бе съвсем логичен", коментира източник пред медията. Мнозина веднага се усъмниха, че това може да се е случило по време на романтичното им бягство в Мексико през февруари. Това обаче не е потвърдено.

Дакота Джонсън и Крис Мартин

Наскоро стана ясно, че Дакота е в страхотни отношения с децата на своя бъдещ съпруг - 17-годишния Моузес и 19-годишната Епъл. "Обичам тези деца с цялото си сърце. Бих дала живота си за тях", категорична е Джонсън. "Обичам тези деца като свои. Стигнах дотам, че наистина искам да изпитам всичко, което животът може да предложи", допълни още актрисата.

Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу

И не само това! Актрисата се разбира повече от перфектно и с бившата половинка на Мартин - актрисата Гуинет Полтроу. Двете актриси споделят, че това е взаимно. "Обичам я страшно много. Тя е прекрасен човек", каза неотдавна Полтроу, като се шегува, че дори се разбира повече с нея, отколкото с бившия си съпруг. Затова не е изненадващо, че тя е дала благословията си за годежа.

Дакота и Крис са заедно още от 2017 г., като връзката им започва малко след развода му с Гуинет. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA