Страхотна новина! Малума стана баща

Латино звездата стана баща за първи път.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 март 2024

Фотография: Profimedia

Колумбийската звезда Малума стана баща на момиченце. Изпълнителят сам се похвали със страхотната новина, използвайки социалната мрежа Instagram.

Той сподели кадри, на които се вижда любимата му жена - Сузана Гомес, която току-що е дала живот на малката им принцеса. Има и умиляващ кадър на самия Малума, който прегръща своята новородена дъщеря. От публикацията става ясно, че малката се казва Парис Лондоньо Гомес. "На 9 март в 8:23 сутринта се роди любовта на живота ни Парис Лондоньо Гомес. Благодаря на всички за вашите съобщения за рождения ден и добрите пожелания. Сузана... Любов: Благодаря ти, че сбъдна най-голямата ми мечта да бъда Баща, никога няма да забравя този момент. Обичам ги 💘", написа Малума.

Двойката е заедно от 2020 г. Малума и Сизана държаха връзката си далеч от медиите, като за първи път афишираха любовта си, когато обявиха бременността на Гомес. Това се случи през октомври в музикалния видеоклип на изпълнителя към песента му "Procura". В интервю за NPR след това, Малума сподели, че да стане баща е "толкова голяма мечта" за него. "Парис, нашата красива дъщеря, расте в корема на майка си и ми дава много причини да продължавам да мечтая… Тя е всичко за мен в момента", каза тогава той. "Това е красиво пътуване и аз съм тук, за да уча. Мисля, че тези деца идват на този свят, за да ни научат на куп неща, така че съм готов да се уча", казва той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA