Как реагират принц Уилям и Кейт на конспирациите за изчезването й?

Двойката се опита да стопира всички слухове, но това не се случи.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 март 2024

Фотография: Profimedia

В последните седмици все упорито се носят всевъзможни слухове относно здравето на Кейт Мидълтън и дори нейната поява на обществено място не успя да потуши пожарите сред поданиците на Великобритания. 

Рязкото изчезване на принцесата сериозно притесни всички и въпреки официалното изявление за нейната коремна операция, спекулациите не спряха. От лоша прическа до кома циркулират из пространството, а опитът на Кейт и Уилям да потушат всичко с официална снимка за Деня на майката и с публичната си поява, провокираха точно обратното и допълнително подкопаха доверието в двойката. Снимката се оказа фотошопирана, а появата на Мидълтън предизвика спекулациите, че всъщност не е тя, а двойничка.

Кейт Мидълтън с децата си - фотошоп

Но как се отразява всичко това на двойката? 

Кралският експерт Кейти Никол споделя, че двамата са изключително изненадани от реакциите на хората. "Уилям и Кейт са доста шокирани от слуховете, които циркулират в интернет. Мисля, че са разочаровани, дори гневни. Особено Уилям," казва тя и допълва, че принцът на Уелс е "разочарован, разстроен и доста ядосан."

"Ситуацията е трудна. Мисля, че се опитват да игнорират колкото могат повече. Но, разбира се, това е двойка, която е в социалните медии, имат Instagram, имат стотици хиляди последователи. Със сигурност не могат да заровят глава в пясъка. Те са наясно какво се пише и говори. И мисля, че са разочаровани, че не могат да сложат край на това", казва още тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA