Кейт Мидълтън се появи на обществено място

Принцесата на Уелс донякъде сложи край на спекулациите относно нейното здраве.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 март 2024

Фотография: Profimedia

Кейт Мидълтън се появи на фермерски пазар в Уиндзор в компанията на съпруга си, принц Уилям в понеделник вечерта. С тази поява принцесата на Уелс донякъде сложи край на спекулациите, че здравето й е сериозно застрашено.

Седмици наред се носят слухове какво точно се случва с Кейт Мидълтън. От това, че е претърпяла неуспешна пластична операция до това, че е на легло. Все пак Кейт не е виждана публично от Коледа, а снимката с нейната майка от началото на месеца и променения вид на принцесата, предизвикаха още повече притеснения у поданиците на Великобритания.

Всичко това предизвика двойката да се появи публично, а снимките са поместени в британското издание The Sun. "След всички слухове, бях изненадан да ги видя там. Кейт отиде да пазарува с Уилям и изглеждаше щастлива и здрава. Нямаше деца с тях, но това е добър знак: тя може да пазарува," споделя очевидец пред вестника. 42-годишна Кейт е забелязана с клин и черен пуловер, а фермерският пазар, който е посетила, се намира недалеч от семейната резиденция.

Уилям и Кейт са видени заедно и в Lambrook School в Беркшир, за да наблюдават спортно събитие, в което са участвали трите им деца -  принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Двойката изглеждала във видимо добро здраве и настроение.

Очаква се Кейт да се завърне към обществените си ангажименти след 17 април. Тя си взе дълъг отпуск, след като през януари претърпя сериозна коремна операция. Липсата на подробности обаче провокираха любопитството на обществото.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA