Николета Лозанова и трудния път до мечтаното бебе

Моделът сподели какво й е коствало, за да стане отново майка.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 март 2024

Фотография: Instagram

Николета Лозанова и Ники Михайлов станаха родители преди 10 дни, но този момент и двамата пазиха мълчание за този вълшебен момент. Оказва се, че за да се стигне до него, двамата са преминали през доста перипетии. Както много български двойки.

Малката Борислава се появява на бял свят на 10 март и носи името на дядото - Борислав Михайлов. 

"Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни..."

Николета Лозанова

От поста на Николета става ясно, че лекарите в България не са успели да направят нищо за нея и се наложило да прибегнат до услугите на специалистите в Турция.

"Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки". Отношение, което може да срещнеш само в България. Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм," продължава Лозанова и споделя, че именно там са открили истинския проблем.

"Много скоро забременях. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях".

Специалистите там посочват лекарите у нас, на които може да се довери за своята бременност. Не на последно място тя благодари на своя любим мъж.

"И стигаме до края, където идва момент за Николай...Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена и не ме остави дори за секунда сама през изминалите 9 месеца. Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA