Лени Кравиц с нов концерт в България

Концертът на рок звездата ще бъде на 6 август в Бургас.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 март 2024

Броени дни след като се сдоби със собствена звезда на Алея на славата, Лени Кравиц разкри, че идва в България.

Рок звездата обяви предстоящото си турне за 2024 г. - "Blue Electric Light Tour", което ще премине и през България. Концертът на Лени ще бъде в разгара на лятото - на 6 август, в Бургас.

12-тият студиен албум на Кравиц, носещ заглавието "Blue Electric Light", е написан от самия него в собственото си студио на Бахамите. В песните ще открием отново майсторският му дълбок соул рокендрол. Той ни предоставя една вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света.

В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Станете част от турнето на Лени Кравиц за 2024 г., като си закупите билет за концерта му в Бъргас. Пасовете влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA