Принц Уилям с първи думи след новината за рака на Кейт

Престолонаследникът коментира британския футбол.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 април 2024

Фотография: Profimedia

След като Кейт Мидълтън призна, че се бори с рака и в момента преживяват тежък момент, семейството се оттегли от публичните изяви и се посвети на лечението на принцесата и на децата.

Ето, че принц Уилям се завърна в социалните мрежи за първи път след новината. Той коментира новината, че Рейчъл Дейли се пенсионира от националния отбор и се фокусира изцяло върху кариерата си в "Астън Вила". "Благодаря ти за толкова много незабравими представяния за Лъвиците, Рейчъл Дейли. Пожелавам ти много голове в Астън Вила", написа Уилям под колаж от снимки на Дейли и новината за оттеглянето й. Той се подписа под поста си с инициалите си "У", с което даде ясно да се разбере, че е написал лично коментара.

Принц Уилям е президент на Футболната асоциация, която е ръководният орган на английския футбол. Той често коментира важни новини в спорта, посредством социалните мрежи. Любовта си към футбола, Уилям е предал и на двоите деца. Той на няколко пъти е водил големия си син Джордж на мач на любимия си отбор "Астън Вила". Миналата година пък, с малката Шарлот пожелаха успех на националния отбор. "Лъвици, искаме да ви пожелаем огромен успех утре. Съжаляваме, че не можем да ви гледаме на живо", каза Уилям във видео през август 2023 година, докато е в компанията на дъщеря си. "Успех, Лъвици", каза от своя страна Шарлот, държейки топка в ръцете си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA