Меган Фокс грее след раздялата с Machine Gun Kelly

Актрисата смени цвета на косата си и показа новата си визия на фестивала Coachella.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 април 2024

Фотография: Profimedia

Жените сменяме цвета на косите си винаги когато преживяваме някакви сътресения в личния живот и това показва и синята коса на Меган Фокс.

Актрисата се появи на музикалния фестивал Coachella със син цвят на гривата и грееща от щастие. Тя отново бе сама, с което подхрани слуховете, че с Machine Gun Kelly са се разделили. Двамата не са забелязвани заедно от седмици, а запознати разкриха, че Фокс е сложила край на отношенията им. Едно е сигурно, двамата вече не живеят заедно. Техни близки обаче са категорични, че двойката работи върху противоречивите си отношения и се опитва да съхрани връзката си. "Просто си дават пространство един на друг, докато още са заедно", твърди източник на Us Weekly.

Machine Gun Kelly

Друг източник на изданието обяснява, че връзката им е токсична и Меган е отложила сватбата. Самата Меган е категорична, че не иска да издава нищо за отношенията им. "Това, което научих, е, че връзката не е за публична консумация. Така че мисля, че засега нямам коментар за статуса на връзката", сподели тя в подкаста "Call Her Daddy".

Двамата започнаха да излизат през пролетта на 2020 г., а се сгодиха през януари 2022 г. Меган вече втори път отлага сватбата и слага край на връзката им. Дали най-накрая наистина ще се разделят, или ще е опитат за пореден път да си дадат шанс, само времето ще покаже.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA