Всичко, което се случи на първия The GRAZIA Retreat

Събрахме любими приятели за 24 часа, в които балансът между хармонията и доброто настроение беше на първо място.

18 април 2024

Посланието звучеше много ясно. Пригответе се за 24 часа, в които балансът между хармонията и доброто настроение ще бъде на първо място. С това обещание посрещнахме специалните гости на The GRAZIA Retreat.

Със същата нагласа Славена Вътова, Йоана Димитрова, Глория Петкова, Денина Мартин, Валери Йорданова, Симеона Герджикова, Звезделина Цолова, Кристин Илиева, Ивомила Петкова и Надя Сивкова пристигнаха в хотел "Морени" за ексклузивното събитие, което организирахме съвместно с нашите партньори и приятели от Alqvimia на 14 и 15 април.

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

Програмата започна с много подаръци в стаите и специално подготвен treasure hunt. Разделени на два отбора, момичетата се включиха в лов на съкровища, по време на който разкриваха загадки, скрити в гората, откриха лосион за тяло Body Sculptor, тоалетна вода и еликсир за тяло Queen of Egypt от Alqvimia, подаръци от BelleBox – преди да стигнат до финала, където ги очакваше една от големите изненади на деня, а именно горският бар на Jack Daniel's и невероятни коктейли с ябълка и мед.

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

След връщането в хотела, международният тренер на Alqvimia – Анна Сорокина, която пристигна специално от Испания, за да бъде с нас, направи тематичен workshop за ароматерапията и безкрайните ползи от етеричните масла върху ума, душата и тялото. Освен медитация, дискусия и специална практика по двойки с просеко и шоколад, гостите имаха възможност да се запознаят с най-емблематичните продукти на бранда и да ги тестват от първо лице.

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

Първият ден от The GRAZIA Retreat продължи с официална вечеря, снимки, приятни разговори, мини мастър клас за правене на коктейли с Jack Daniel's и приключи с още приятни разговори до ранните часове на денонощието.

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

GRAZIA Retreat

Следващата сутрин започна със специален клас, по време на който практикувахме йога, медитация, стречинг и изключително специалната мокса терапия, която отблокира втората чакра и действа на физическо, сетивно, енергийно и емоционално ниво. Всъщност Alqvimia вярва именно в холистичния подход към красотата, спокойствието, мира и разбирането за wellness. Затова и ритрийтът завърши както с усещане за ново начало, така и с обещание за следващи поводи да бъдем заедно.

Морени

Благодарим на всички, с които споделихме това уникално преживяване за първи път. Благодарим специално и на нашите домакини от хотел "Морени", които буквално потвърдиха, че луксът и уютът се срещат на по-малко от час извън София.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA