Тейлър Суифт изненада феновете си с двоен албум

Поп дивата пусна 16 песни, а часове по-късно още 15.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 април 2024

Фотография: Animato Music / UMG

Всеки албум на Тейлър Суифт не е просто музикално събитие, а отпечатък в поп културата. И певицата за пореден път успя да изненада феновете си. 

Днешната премиера на 11-я ѝ студиен проект, озаглавен The Tortured Poets Department, се оказа двоен албум с 31 песни. Поп дивата първоначално пусна 16 нови парчета, а по-късно през нощта сподели и допълнителен албум с 15 песни, озаглавен TTPD: The Anthology.

В последните си 10 албума звездата разкрива тайни от личния си живот, които пресъздава в хитови парчета. И този път тя не изневерява на себе си. Тя споделя, че новият й албум е "антология от нови творби, които отразяват събития, възгледи и чувства от един мимолетен и съдбовен момент във времето. Момент, който е бил едновременно щастлив и болезнен до еднаква степен".

Тейлър Суифт нов албум

"Този период от живота на авторката вече е приключил, страницата е затворена. Няма за какво да отмъщаваме, няма сметки за уреждане, след като раните са заздравели. А след по-задълбочен размисъл голяма част от тях се оказаха самопричинени", пише Тейлър в Instagram. "Тази писателка е твърдо убедена, че сълзите ни стават свещени под формата на мастило върху страница. След като сме изрекли най-тъжната си история, можем да се освободим от нея. И тогава всичко, което остава след нас, е изстраданата поезия."

Сред парчетата можем да чуем познати гласове. Суифт се е доверила на общата си работа с Florence + the Machine и Post Malone за някои от песните. 

The Tortured Poets Department се появява след края на рекордното турне на певицата - "Eras Tour", и е на път да надхвърли очакванията за продажби и стрийминг. Според Spotify, в четвъртък албумът се превърна в най-запазвания запис в историята на платформата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA