Селена Гомес и Бени Бланко планират сватба и бебе

Музикалният продуцент открито говори за любовта си към изпълнителката и бъдещите им планове.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 май 2024

Фотография: Profimedia

Дни след като стана ясно, че Джъстин Бийбър очаква бебе от съпругата си Хейли, всички погледи се отправиха към бившата му половинка Селена Гомес. Тя тактично запази мълчание, но мъжът до нея направи доста интересни разкрития.

Продуцентът Бени Бланко призна, че "следващата му цел в живота" е да създаде семейство. "Всеки ден си мисля как имам деца от Селена. С нея коментираме темата често. Имам много племенници. Обичам децата и да бъда около тях," сподели Бланко в свое интервю.

Селена Гомес и Бени Бланко

Разбира се, нямаше как да бъде подминан въпроса за бъдеща сватба. Половинката на Селена заяви категорично, че именно тя е жената за него. "Помня първата ни среща. Тогава изобщо не знаех, че е такава. Селена се оказа най-готината, най-сладката, най-милата. Тя е най-добрата ми приятелка. Нашата връзка е изпълнена със смях", разкри той. И изглежда, че чувствата им са взаимни. В края на 2023 година, Селена призна, че той е "най-хубавото нещо, което ми се е случвало" и се отнасял с нея така, както "никой друг до момента".

Селена Гомес и Бени Бланко

Двамата са заедно от почти година. Новината за връзката им беше изненада за мнозина, тъй като двамата имат много различен стил. Още повече, че Бени беше приятел на Джъстин Бийбър и двамата имат доста общи музикални проекти. Самата Селена също е работила с Бланко. Съвместна е песента им "I Can't Get Enough" от 2019 г. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA