Сури Круз се отказва от името на баща си

Дъщерята на Том Круз не го е виждала повече от десетилетие.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 май 2024

Фотография: Profimedia

Макар да е пълно копие на баща си, Сури Круз няма нищо общо с него. Момичето не е виждало своя известен родител - Том Круз повече от 12 години. 

Сури наскоро навърши 18 години и мнозина й предричат бляскаво бъдеще не само в света на модата, но и на театралната сцена. Наскоро тя представи мюзикъла "Лудо влюбена" в Ню Йорк, а от първия ред я подкрепяха Кейти Холмс и баба й и дядо й - Мартин и Кейтлин. Интересно е, че Сури не се представя с рожденото си име Сури Круз, а като Сури Ноел. Очевидно тя е приела второто име на майка си.

Сури Круз

След развода на Том Круз и Кейти Холмс преди 12 г., Сури остава изцяло под грижите на майка си. Кейти избягва от известния актьор в Ню Йорк заради сциентоложките му вярвания. Круз е имал намерение да обвърже и Сури с религията си, което ужасявало Холмс. Именно това кара майката да вземе детето си и да поиска пълно попечителство, което й позволява да избира образованието, здравеопазването и религията на Сури. Съответно Том няма право на глас по тези въпроси.

След финализирането на развода, Том не вижда дъщеря си. Според едно от правилата на сциентологията, той няма право да поддържа контакт с хора извън сциентоложката общност.

Сури Круз с родителите си Кейти Холмс и Том Круз

Самата Сури също не иска да контактува с баща си. "Тя не желае да има нищо общо с Том Круз. След като години наред я пренебрегваше, в този момент тя не желае да има нищо общо с него. Ако той й се обади, тя няма да му вдигне телефона и да отговори. Ето какъв брой са отчуждени", разкриват близки до нея.

Сури Круз с баща си Том Круз

"За нея Кейт е единственият й родител — татко й не съществува. Имаше време, когато Сури имаше потребност от него, само че Том не искаше и да чуе за нея. Това я нарани и тя отхвърли да му елементарни по-късно. Така че отсам — нататък те ще продължат напред сами", разясняват още източниците.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA