Мила Кунис и Аштън Къчър показаха децата си

Двете хлапета се оказаха страшни фенове на баскетболната звезда Кейтлин Кларк.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 май 2024

Фотография: Profimedia

Мила Кунис и Аштън Къчър са горди родители на две деца, но за първи път ги показаха публично. Двойката заведе Уайът и Димитри на баскетболен мач на отбора Indiana Fever срещу Los Angeles Sparks в Crypto.com Arena в Лос Анджелис.

Оказва се, че двете деца са фенове на баскетболната звезда Кейтлин Кларк и след края на шоуто дори се снимаха с нея. 10 годишната Уайът дори е забелязана да плаче от щастие, след като се срещна със своя кумир. А това умили нейната майка Мила. 

Мила кунис, Аштън Къчър с децата си

8-годишният Димитри също е почитател на Кларк и дори се появи със суитшърт с качулка на предишния отбор на баскетболната звезда - Iowa Hawkeyes. Баскетболистката изгря и се прочу през трите си сезона в Университета на Айова, преди да премине към WNBA. През април тя стана номер 1 на WNBA за 2024 г.

Мила кунис, Аштън Къчър с децата си

"Това е колега Ястребово око, някой, който много ме подкрепяше по време на кариерата ми в колежа. Той ме насърчаваше през цялата игра. Беше забавно да го гледам в публиката", сподели Кларк, визирайки Аштън, с който са учили в един и същ университет. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA