Холзи: Късметлийка съм, че съм жива

Певицата разкри болестта, с която трябва да се бори.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юни 2024

Фотография: Profimedia

Певицата Холзи разкри, че се бори със страшна болест.

Тя публикува съобщение в социалните мрежи с редица кадри, на които се вижда да плаче. "Накратко, късметлийка съм, че съм жива", пише Холзи в Instagram. Певицата не заяви директно каква е диагнозата й, но в описанието отбеляза Обществото за левкемия и лимфом и Алианса за изследване на лупус. Тя допълни, че докато се бори с тежката болест, вече е готова и с новия си албум.

В публикацията има и видео, на което се вижда изстрадалата изпълнителка, която търка краката си. "Чувствам се като стара дама. Казах си, че си давам още две години да бъда болна. Прераждам се и няма да съм болна, ще изглеждам супер гореща и ще имам много енергия и просто ще мога да преправя 20-те си на 30-те", казва Холзи в клипа. Сред кадрите има такива, на които тя е в болницата, както и че в този период е записала новата си песен Тhe End в звукозаписното студио.

В последните години изпълнителката изчезна от публичното пространство. Преди време тя претърпя няколко спонтанни аборта, като по-късно в отворено писмо до Vogue признава, че абортът е спасил живота й.

"Преди 24-ия ми рожден ден преживях три спонтанни аборта. Беше жестока ирония, че лесно можех да забременея, но се оказа трудно да родя дете. След един от моите спонтанни аборти се наложи да се направи още един, защото тялото ми не можеше напълно да прекрати бременността самостоятелно и без медицинска намеса рискувах да направя сепсис. По време на тази процедура се разплаках... Страхувах се за себе си и бях безпомощна. Отчаяно исках да прекъсна една бременност, която всъщност много исках, но тя застрашаваше живота ми..." написа звездата тогава.

За щастие тя вече е горда майка на момченце, което се появява на бял свят преди две години. След раждането обаче, здравето й сериозно се влошава.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA