Наоми Кембъл разкри как е станала майка

Супермоделът вече има две деца - момче и момиче, родени през 2022 и 2023 г.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юни 2024

Фотография: Profimedia

Наоми Кембъл най-сетне потвърди всички съмнения, че е станала майка, благодарение на сурогатна майка.

Появата на първото й дете през 2022 г. успя да изненада всички, тъй като никой така и не видя черната перла бременна. Съмненията обаче бяха между това дали е платила на жена да роди детето й или е прибегнала до осиновяване. И макар пред Vogue Кембъл да сподели, че дъщеря й е нейно дете, което тя самата е родила, никой не й повярва. Същото бе и за сина й, който се появи на бял свят през юни 2023 г.

Наоми днес е по-откровена отвсякога. Пред The Times тя сподели, че всъщност се е възползвала от услугите на сурогатна майка. Но отказва да разкрие както лицата на децата, така и техните имена, а и кога точно са се появили на бял свят. "Децата ми са всичко за мен. Карат ме да се страхувам за бъдещето. Надявам се, че светът ще се промени някой ден, заради децата ми. Те са на 110% моят приоритет. Трябва да бъда до тях в първия им учебен ден", казва Кембъл.

Наоми Кембъл с децата си

Моделът споделя, че винаги е искала да стане майка. "Винаги съм го казвала, ще го кажа и сега, детето ще промени мнението ви. Ще разберете, че сте искали да бъдете майка. Разбирам, че икономически е трудно. Но моята майка е нямала нищо и все пак е успяла. Всичко си заслужава. Чувството е прекрасно", допълва тя пред The Times.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA