Дженифър Анистън написа детска книга

Актрисата се е вдъхновила от нейното куче-герой Клайдио.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юни 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Анистън успя да изненада феновете си с новото си начинание. Тя сподели, че вече е и писателка и има книга, предназначена за деца.

Заглавието на книгата е "Клайдио отхапва от живота". В промоционален видеоклип към нея се присъединява кученце, вдъхновено от нейното реално куче спасител със същото име - герой, който тя вече представи по социалните медии. Клайдио дори вече има собствен профил в Instagram. Той вече има над 100 милиона гледания в различните платформи.

Дженифър Анистън с книга за кучето си Клайдио

Любопитното е, че звездата от "Приятели" вече е сключила договор за цели четири книги с издателство Harper Collins и анимационното студио Invisible Studio. Главният герой на поредицата от творби е въпросното анимационно куче. Илюстрациите са дело на Бруно Якоб и първата книга е планирана за издаване на 1 октомври.

Дженифър Анистън с кучето си Клайдио

"Клайдио отхапва от живота" е представена като "вкусно и забавно пътешествие, изпълнено със самопознание и самоувереност". В нея се разказва за откритието на Клайдио, че е талантлив готвач. "Не бих могла да бъда по-развълнувана от факта, че Клайдио и неговите истории ще бъдат публикувани, където, надявам се, ще вдъхновят както децата, така и любителите на кучета с неговото очарователно пътешествие в търсене на истинската му страст", казва Анистън.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA