Ашли Бенсън в топ форма след раждането

Актрисата разкри и какво точно е правила, за да свали излишните килограми.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 юни 2024

Фотография: Profimedia

Ашли Бенсън стана майка за първи път едва през февруари и вече е в страхотна форма. 

Звездата от "Малки сладки лъжкини" разкри как точно се е случило това и дали е използвала лекарството за диабет Ozempic, което много известни личности използват, за да отслабнат с лекота. Това признание бе провокирано от многото спекулации по този повод. Актрисата сподели своя снимка и всички се запитаха как за толкова кратко време е успяла да си върне перфектната форма. Тя използва Instagram, за да сподели в стори каква е истината.

"Коментари като този са толкова смешни за мен", написа Ашли заедно с екранна снимка за всички спекулации на Ozempic. "Знам, че много хора приемат Ozempic и това е напълно окей. Всеки - както реши. Но не дискредитирайте хората, които работят много усилено, за да върнат тялото си обратно, както направих с моето", категорична е Ашли.

"Връщането на работа ме принуди да се съсредоточа върху здравето и тренировките си и исках да се чувствам уверена и добре за себе си." Ашли завърши съобщението си, като благодари на експерта по здраве и уелнес Мелиса Ууд-Теперберг за това, че й е помогнала да влезе във форма. "И отново, не можех да направя това без моето приложение @melissawoodtepperberg", написа Бенсън.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA