Турнето на Мария Илиева стартира до броени дни

То стартира на 21 юни в Стара Загора.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юни 2024

Броени дни остават до първата дата от националното турне на разкошната Мария Илиева.

Стара Загора, Варна и Пловдив са първите три града, които ще имат поне 100 причини да се насладят на музиката й. Датите са съответно 21 и 24 юни и 6-ти юли.

Лятото за Мария Илиева вече започна обещаващо – след концерт във Виена и награда за Най-добра колаборация с Миро от Годишните музикални награди на БГ Радио, поп кралицата редува репетициите за предстоящото си турне със снимките на новия сезон на "Гласът на България". Песента "100 причини" се превърна в любима песен на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на предстоящо турне.

Maria Iieva turne

"Много е вълнуващо, че някои мои песни са по-възрастни от доста хора в публиката ми! Наистина е вдъхновяващо да ги виждам как знаят текстовете и пеят с мен! Именно затова реших концертите ми и това лято да са с вход свободен за всички деца до 12 години. Искам тези вечери да се превръщат в своеобразен семеен празник на музиката," признава Мария.

Концертът във Варна ще бъде още по-специален за нея и семейството ѝ, защото малката ѝ дъщеря София ще празнува третия си рожден ден от първи ред в публиката на Летния театър на 24.06.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA