Социална изолация в стил Кая Гербер

Ограничението да сме далече от нещата и хората, които обичаме е трудно за всички дори и за топмоделите. Всеки се справя със ситуацията по различен начин – някои като Деми Мур се събират на едно място със своите близки, други като Джиджи Хадид се фокусират върху задачата да създадат свое семейство, а трети като Кая Гербер прекарват времето си, търсейки нови начини да се разнообразят. И резултатът е, меко казано, любопитен.  Гербер използва социалните медии, за да документира всяка стъпка, която предприема, докато е в социална изолация, с което става още по-интересна и близка на своите 5,5 милиона последователи в Instagram.

7777777

Нужда от промяна

В началото на април топмоделът се присъедини към списъка от знаменитости, които решиха да рискуват и да се погрижат за своята прическа в домашни условия. Резултатът е серия от криво отрязани бретони и розови коси, а Кая изведе тренда на едно друго ниво. Въпреки че наруши всички правила за самостоятелно боядисване, тряба да признаем, че изглежда повече от перфектно. Провокирана от твърде много свободно време, Гербер решава, че или ще си отреже бретон, или ще се боядиса, и  в крайна сметка се спира на второто. 18-годишната Кая прави точно това, което повечето момичета на нейната възраст биха направили и се боядисва, следвайки стъпките, посочени във видео с указания, постнато онлайн. „Не знам дали бих го препоръчала, но за целта използвах водороден пероксид. Буквално сложих пероксид на косата си, след което я издухах със сешоар и определено известли цвета ми с един-два тона, промяната е съвсем лека.” – сподели моделът пред Refinery29.

77777

Puppy Love

Едно от предизвикателствата, за които не говорим достатъчно в настоящата ситуация, е липсата на контакт с хората, които са важни за нас. Кая намери идеалното решение на проблема още  в началото на годината. Моделът си сътрудничи заедно с благотворителната организация The La Belle Foundation, която се занимава с намиране на надеждни стопани за бездомни животни и от февруари до сега е приютила в дома си няколко кученца.

Руса коса, читателски клуб, армия от домашни любимци и нова татуировка – какво още можем да очакваме от Кая Гербер?

Кая се грижи за тях временно, докато те намерят своите постоянни семейства, често споделя общи снимки с пухкавите си приятели и окуражава своите последователи да помагат на фондацията с дарения. Последните кадри, които са постнати на нейния профил, показват малко жълтобяло кученце, към което тя изглежда особено привързана и феновете й подозират, че има вероятност да го задържи за себе си.

77777

Дръзка стъпка

Въпреки че е изолирана заедно с приятелите си Ашли Бенсън, Кара Делевин, Маргарет Куейли и Томи Дорман, очевидно Кая усеща липсата на любимите си занимания, а както знаят нейните фенове, тя определено е почитател на татуировките. Моделът вече има приблизително десет и почти всики са дело на известния артист Джон Бой.  Гербер предпочита малки татуировки с фини линии, някои са цели фрази като например „Знам”, изписано на китката й, други са по-абстрактни като интерпретация на картина на Пикасо над левия й лакът, а трети са класически като ангел близо до ребрата. Кая не крие, че татуировките са важни за нея и в даден момен от социалната изолация, решава, че ще си наприви нова съвсем сама, но това се оказа по-трудно отколкото е предполагала и в крайна сметка, както Фийби от „Приятели” усилията й се увенчават с една точка. „Просто успях да се убода, което определено не препоръчвам.” – сподели моделът пред Glamour и добавя, че случката я е накарала да изпитва новооткрито уважение към уменията на татуистите. Освен че прекарва изолацията в експерименти с външния си вид, Кая Гербер също така залага на четене, различни онлайн класове и здравословен начин на живот. „Имам повече време  да се грижа за себе си и се опитвам да извлека максимума от това.” – разкрива тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA