Вилата на Мерилин Монро е обявена за продажба

Образът на Мерилин Монро винаги е привличал с неговата загадъчност, а това къде холивудската актриса е обичала да прекарва времето си, е интригувало почитателите ù не по-малко от личния ù живот. Сега имаме възможността да разгледаме къщата, където Монро често си е почивала. Любимата вила на актрисата с площ от около 1130 квадратни метра е обявена за продажба. Според слуховете, Мерилин е отсядала там на гости на основателя на студиото 20th Century Fox - Джоузеф Шенк, - с когото се говори, че са имали романтична връзка.

Впрочем, и други известни личности са посещавали имението Холмби Хилс. Например Jay-Z наскоро организира брънч, на който се появиха Риана, DJ Khaled, Ник Джонас и други, а през 70-те Сони Бони и Шер са снимали там комедийно шоу.

Триетажна вила разполага с девет спални и девет бани. Освен това, има изба и асансьор, както и отделна стая за персонала и плувен басейн. Сега цената на къщата е 115 милиона долара. И въпреки факта, че повечето от нас едва ли ще могат да си го позволят, предлагаме ви да разгледате снимките и да помечтаете за луксозния живот на богатите и известните.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA