Камерън Диас: В брака не може да има съотношение 60 на 40, само 50 на 50

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 08 август 2019

От няколко години Камерън Диас не се е снимала във филми и е изчезнала от светските радари, но лоялните фенове все още имат интерес към нея. Сега те имат още една причина за дискусия, благодарение на ново интервю с актрисата за списание InStyle. В него Диас говори подробно за настоящия си живот, отношенията със съпруга си и завръщането си в киното. „Чудесно е, когато никой не знае какво ще правя. Защото сега времето ми е изцяло подчинено на мен. Не участвам в презентациите на филми и тъй като не пътувам по промо турнета, не дължа нищо на никого. Вече не го правя. Живея живота си:, казва актрисата.

На въпроса за възобновяването на актьорската ù кариера тя отговори: „Сблъсках се с популярността, когато бях на 22 години, тоест преди почти 25 години - това е много време. Повече от половината от живота си съм публична личност. Мисля, че е нормално сега да имам време за себе си, да преосмисля някои неща, както и възможността да избера като коя искам да се върна в този свят. Ако аз самата го искам. Не ми липсва актьорската професия. Но без значение какво правя, трябва да съм увлечена от него, трябва да имам усещането за лекота. "

Като сложи край на дискусията за професионалните си постижения, Диас отвори дума за отношенията със съпруга си Бенджи Мадън. „Нашият брак е най-доброто нещо, което ми се е случвало. Съпругът ми е невероятен и като личност, и като партньор. Разбира се, семейният живот е труден. Това е постоянна работа и е важно да намерите онзи, който е готов да върши тази работа с вас. В брака не може да има съотношение 60 на 40, само 50 на 50. Не знам дали бях готова за брак, когато се омъжвах за Бенджи, но бях сигурна, че той е специален. Той е добър човек, с него няма проблеми и аз съм му благодарен за това”, споделя Диас.

Актрисата изрази и възхищение от възрастта си. Припомняме, че на 30 август тя ще навърши 47 години, а Камерън е щастлива повече от всякога от това събитие. „Мисля, че след четиридесет идва най-добрият период в живота. Трябва да сте честни със себе си и да сте подготвени за промените, които ще донесе анализът на миналите години. Просто не се тревожете за това! И това е такова облекчение! Започвате да приемате физическите промени, които се случват с вас. Гледате старите снимки и си мислите: „Боже, толкова много мразех себе си, но съм толкова млада тук!" Сега е моментът, в който знам: вече няма да бъда по-млада. На четиридесет години съм - и, слава Богу! Оценявам всеки момент от живота си”, обобщи актрисата.

View this post on Instagram

"I started [experiencing fame] when I was 22, so 25 years ago—that’s a long time. The way I look at it is that I’ve given more than half of my life to the public. I feel it’s OK for me to take time for myself now to reorganize and choose how I want to come [back] into the world. If I decide to,” @CameronDiaz says in our September issue. "You know, I think the 40s are the best decade. You just get to be real with yourself, and you can also make necessary changes because you have the experience of looking back on four decades. You get to let go of giving a shit about anything. It’s such a relief.” More on returning to the spotlight on her own terms at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @camillaarmbrust; Styled by @rebeccarams

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA