Лейди Гага ще играе във филм за убийството на Гучи

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 04 ноември 2019

След успеха на филма „Роди се звезда", Лейди Гага много внимателно подходи към избора на нов проект. Отхвърляйки някои необичайни предложения, Стефания Джерманота се съгласи да играе светска лъвица, осъдена за поръчково убийство в новия филм на Ридли Скот.

Сценарият е базиран на историята за грандиозното поръчково убийство на Маурицио Гучи - внука на Гучио Гучи и последния ръководител на модна къща Gucci, който носи това име. През 1997 г. Маурицио е застрелян от мъж, нает от бившата му съпруга Патриция Реджани. Именно нея ще играе Лейди Гага.

През 80-те години Патриция Реджани е била една от най-ярките красавици на Флоренция. Омъжена за Маурицио Гучи в продължение на 12 години, тя била свикнала да живее в лукс. Отношението на Патриция към живота се съдържа в казаната от нея фраза, която се е превърнала в афоризъм: „По-добре да плачеш в Ролс-Ройс, отколкото да се смееш на колело.” Патриция е била осъдена на 26 години за убийството на бившия си съпруг и е освободена предсрочно през 2017 година.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA