Първото нещо, което Виктория Бекъм прави след пристигането си в хотел

Виктория Бекъм прекарва доста голяма част от времето си далеч от своето семейство. Как се справя? Разберете от самата нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2019

Когато пътуваш често и на дълги разстояния, в един или друг момент, часовата разлика си казва своето. Съпругата на Дейвид Бекъм има ритуал, който споделя с всички свои почитатели. "Върнете се към нормалната си рутина възможно най-бързо. Аз настройвам часовника си и всички устройства в часовата зона на дестинацията. Правя го в секундата, в която се кача на самолета, а след това се опитвам да спя и да ям правилно", казва бившата Пош Спайс.

"Любимото ми място по света е навсякъде, където сме шестимата заедно"

Любимото си място по света Виктория описва като "навсякъде, където сме шестимата заедно", изразявайки любовта си към семейството. Когато е на хиляди километри от дома си, г-жа Бекъм споделя, че има един ритуал при настаняването си в хотели, който спазва винаги: "С пристигането си разопаковам веднага. Запалвам малко свещи, за да мога да се чувствам като вкъщи и слагам снимки на Дейвид и децата на нощното шкафче", разказва Виктория, която признава, че продуктът, който винаги носи със себе си по време на път, е "Room Service" на Vilhelm Parfumerie.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA