Риана разкри с кого ще прекара Свети Валентин

Барбадоската дива ще бъде в компанията на един доста известен изпълнител, но...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2020

Преди няколко седмици в публичното пространство се появи информацията, че Риана се е разделила с приятеля си Хасан Джамил. Романсът между певицата и арабския бизнесмен започва през 2017 г., но тя потвърждава публично връзката си с него в интервю едва през юни миналата година. Барбадоската дива, която непрекъснато ни държи на тръни относно пускането на деветия си студиен албум, изпрати едни изключително продуктивни 12 месеца и, изглежда, ще продължава да се фокусира главно върху професионалните ангажименти.

Естествено, доста фенове на певицата се запитаха дали тя ще отпразнува най-отричания и клиширан празник, който светът познава до днес, а именно Свети Валентин. Оказва се, че в плановете ѝ за Деня на Влюбените влиза само и единствено създаването на нова музика.

542

Докато представя новата си Fenty колекция в Bergdorf Goodman, Ню Йорк, Риана бива попитана за статута си на моден магнат и музикант, както и за това дали има нещо конкретно, което да прави в петък вечер. „Ще бъда в студиото. Всъщност съм много развълнувана. Не мога да кажа с кого ще работя, но е някой, с който исках да работя от доста дълго време." Рири не устоя на въпросите на почитателите и медийните представители и разкри, че става дума за Фарел.

Тези новини не биха могли да бъдат определени като шокиращи, защото Фарел издаде вероятната колаборация помежду им още през лятото. „Не са готови", написа той в коментар под нейна снимка през юли. Феновете на двамата изпълнители (в това число и ние), вече нямат търпение. Надяваме се, че деветият албум на Риана в крайна сметка ще бъде едно от нещата, които да очакваме с нетърпение през 2020. Все пак, чакахме цяла 2019-а...

Очевидно Риана няма време да изпада в самосъжаление и разочарование от раздялата си, защото продължава напред с пълна сила. Таблоидите вече я свързаха с рапъра A$AP Rocky, а източници до тях разкриват, че двамата се забавляват добре и винаги са имали химия помежду си. Дали има нещо повече от просто секс и привличане?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA