Времето е спряло и Синди Крауфорд го доказва

Ако си притеснявате, че не разполагате с достатъчно време да свършите всичко, което трябва, спокойно. Имаме новина за вас! Времето е спряло или поне щом става дума за Синди Крауфорд, която този четвъртък ще навърши 54 години.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2020

Синди Крауфорд за Jones New York

Синди Крауфорд за Jones New York

Синди Крауфорд за Jones New York

Синди Крауфорд за Jones New York

Харесваме Кая Гербер. Не може да се отрече, че голяма част от красотата си супермоделът е наследил от своята майка -  Синди Крауфорд. Името, което всички познават, без дори да е необходимо да се интересуват от мода. 

Иконичната Крауфорд позира в поредица черно-бели кадри за новата рекламна кампания на Jones New York. Тя е новият посланик на бранда, творческият екип на който, казва за нея: "Синди Крауфорд въплъщава духа на жената на Ню Йорк. От супермодел до суперпредприемач, тя е новатор, който определя стандартите на индустрията и проправя нов път за жените в нея." Пролетно-летният сезон според Jones изглежда така: костюми, устойчива мода, основни цветове, минимално количество аксесоари. Красавицата също сподели своето вълнение от работата си с американската модна къща, която винаги е "уважавала и харесвала". 

В края на седмицата Синди ще навърши 54 години, което ни провокира да вземем едно решение. Защо да не използваме понеделника, който, така или иначе, сме свикнали да мразим МНОГО, и не се вдъхновим с помощта на няколко цитата от майката на Кая? Тя е наясно, че красотата не е само перфектна коса, грим и широка усмивка във всеки един момент...

Синди Крауфорд за Jones New York

"Харесвам тялото си, защото е здраво. Мога да преместя мебелите в апартамента си, мога да яздя кон и да играя баскетбол... това е една добре функционираща машина", споделя Сидни

"Никога не изглеждам като Синди Крауфорд, дори когато се събуждам."

"Не че не вярвам, че не можеш да имаш всичко. Напротив, вярвам го, само че не по едно и също време."

"Лицето, което имаш на 25 е това, което ти е дал Бог. Лицето, което имаш, когато си на 50, е това, което си си спечелил."

"Не искам да съм красива през цялото време. Очакването винаги да си перфектен, е наистина изморително"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA