Лейди Гага: "Има дни, в които се чувствам зле, но просто трябва да отида в студиото"

Певицата представи пилотния сингъл от шестия си студиен албум и разкри повече подробности около подготовката му.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 февруари 2020

Днес Лейди Гага реализира първия сингъл от предстоящия си шести студиен албум. Парчето носи заглавието „Stupid Love" и към момента на писане на този текст, има 1.6 милиона преглеждания в YouTube. „Чудовищната" изпълнителка използва премиерата на новия си хит, за да поговори малко повече за своята музика и това, което феновете могат да очакват занапред.  

72450

"Понякога трябва да движиш тялото, духа и душата си, която наистина има достъп до това, което всъщност чувстваш", споделя Гага

„Направихме голяма част от албума в моето студио. Знаете ли, този албум е не само начин да покажа как се чувствам на света и как гледам на всичко, но обещавам и се надявам, любовта, която беше около мен в процеса на създаване на този албум, да е нещо, което хората ще усетят. Албумите се прехвърлят между различни хора, докато стигнат до пазара, защото искаме всичко да е перфектно. Този албум е значим, автентичен и олицетворява изцяло мен", разкрива Гага в социалните мрежи. 

„Понякога трябва да движиш тялото, духа и душата си, която наистина има достъп до това, което всъщност чувстваш. Имаше дни, в които се чувствах толкова зле, но просто трябваше да отида в студиото и да записвам. Малко след това разбрах, че всъщност съм щастлива от всичко, което изпях." Видеото можете да изгледате още сега, а LG6, по думи на певицата, очакваме съвсем скоро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA