Майли Сайръс и Деми Ловато имат какво да кажат за начина, по който изглеждат

Disney иконите на цяло едно поколение възобновиха приятелството си с разговор за стандартите около външния вид и умението да пренебрегваме чуждото мнение.

"Чувствах се ужасно. Трябваше да се срамувам, че изглеждам така", признава Майли Сайръс

Голяма част от звездите днес, които разполагат с милиони последователи в социалните мрежи и първи места по най-престижните класации, започват звездния си път от редиците на Disney. Филмовото студио направи Майли Сайръс и Деми Ловато модели за подражание на цяла една генерация. Спазването на карантината предизвика двете млади звезди да засегнат темата за приятелството си и грижата за самите нас, която упражняваме в момента.

Сайръс използва своя Instagram профил, за да се свърже с Ловато и заедно да обсъдят всичко, което се случва под светлината на прожекторите. Вече бившата съпруга на Лиам Хемсуърт сподели, че критиките към образа ѝ от ерата на албума "Bangerz" са довели до голяма част от нейните проблеми. "Току-що бях започнала да харесвам себе си като независим човек и беше наистина, наистина ужасно да се срамувам, че изглеждам така", разказва Майли.

miley

"Това просто промени личния ми живот. Беше трудно, защото запазената ми марка винаги е била да бъда уверена и безусловно себе си". Деми, от своя страна, споделя, че би искала да е до Майли в тези трудни за нея времена, но отлично осъзнава, че част от истинското приятелство се изразява именно във временното отдръпване, за да може всеки да открие себе си. "Минали сме през времена, когато сме били по-близки и по-отдалечени, но това правят приятелите." 

demi

"Ще имаме същите негативни мисли за себе си, докато не се научим да ги спрем", съветва Деми Ловато

В края на онлайн комуникацията между двете, Ловато отправи няколко мъдри думи към своите фенове във връзка с начина, по който изглеждаме и възприемаме себе си. „Виждаме се в огледалото всеки ден. Ще имаме същите негативни мисли за себе си, докато не се научим да ги спрем. Няма как постоянно да ядем перфектно, да изглеждаме перфектно. Бъдете нежни към себе си и се грижете за себе си възможно най-много", казва изпълнителката, представила новия си сингъл "I Love Me" в началото на този месец. Песента също е своеобразно обяснение в любов, а ние приветстваме оптимизма им с две ръце.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA