Емили Ратайковски е била жертва на имиджа си

Красавицата с над 26 милиона последователи в Instagram знае, че е секссимвол, но (вече) няма нищо против.

Емили Ратайковски е от онези знаменитости, които със сексапилното си излъчване, винаги успяват да накарат останалите да ги мразят, обичат и говорят за тях. Красавицата с над 26 милиона последователи в Instagram, споделя пред британското издание на GQ, че е била „жертва" на имиджа си, но се е възползвала от него.

Актрисата и модел се появи на корицата на специалния юнски брой на списанието със специална фотосесия, заснета лично от съпруга ѝ Себастиан Беър-МакКлард в дома им в Ел Ей. Самата тя сподели задкулисни кадри от фотосесията в социалните мрежи и призна, че се подготвя да напише мемоар. "Опитвам се да използвам опита си като модел и като някой, който е използвал имиджа си, а също и като човек, който може би е жертва на него", разкрива 28-годишната Ратайковски. 

Книгата ще е "като мемоар, но с добавено политическо мислене. Начинът, по който използвам образа си като модел и фактът, че се възползвах от него, е по-скоро механизъм за оцеляване, а не за да покажа коя съм аз". Емили разказва, че кариерата на модел е успяла да ѝ донесе финансовата стабилност, която всички ние търсим в живота си, но не е нещо, което е очаквала или искала, въпреки че "дълбоко в себе си всяко 20-годишно момиче мечтае да се прочуе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA