Социалната изолация на Кейти Пери и Орландо Блум

Певицата сподели, че годеникът ѝ дава "всичко необходимо" в това трудно за всички време.

Всички се справяме със социалната изолация по различен начин. Някои решиха да усъвършенстват уменията си в кухнята, други да изгледат абсолютно всичко, което Netflix може да предложи, а Кейти Пери пък използва карантината, за да преоткрие себе си. В ново интервю певицата разкри, че Орландо Блум ѝ дава достатъчно време и пространство, за да го направи.

"Той е много чувствителен, защото знае, че не само сме в карантина, но го правим, докато сме бременни", споделя певицата пред Cosmopolitan, "Освен това практикува няколко часа колоездене всеки ден, така че ми дава място." Певицата, която скоро ще издаде шестия си студиен албум, споделя още, че времето вкъщи ѝ е дало възможност да се погрижи за себе си. 

katy orlando

В началото на годината изпълнителката на "Harleys in Hawaii" разкри пред Vogue повече за връзката си с актьора, който успя да спечели сърцето ѝ след цялата драма с Ръсел Бранд. „Любовта е различна от ходенето по срещи. Излизаш на срещи в 20-те си години. Любовта е партньорство, приятелство, истина, това да бъдеш огледало за някого. Орландо е като мъдрец. Когато се срещнахме за първи път, той ми каза, че ще извадим отровата от душите си заедно. В момента го правим. Изтощаващо е, но си помагаме взаимно".

Пери и Блум очакват първия си наследник през лятото. Това ще бъде второто дете на Орландо, който вече има 9-годишен син от брака си с Миранда Кер. Източници, близки до звездната двойка, споделят, че двамата са развълнувани, но са искали да запазят тишина възможно най-дълго, за да може Кейти просто да се наслаждава на бремеността си на спокойствие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA