Гуинет Полтроу: "Чувстваме се неудобно в телата си, а това е глупост"

Блондинката отдавна не прави само свещи с необичайни аромати, а оглавява една истинска революция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 септември 2020

Каквото и да мислите, Гуинет Полтроу и Карди Би просто правят нужното, за да нормализират присъствието на вагините в живота ни. Звучи доста странно, но е така. Талантливата актриса споделя пред Elle, че абсолютно всяка свещ с аромат на вагина и песен на хапливата рапърка ни довеждат една идея по-близо до това да се чувстваме комфортно в тялото си.

"Всичко това е част от разпадащата се патриархална система", споделя Полтроу. "Мисля, че го правя с моите свещи, а Карди Би със своите невероятно силни текстове. Трябва да се опитаме да стигнем по-далеч. Хората се питат какво е това. И откачат. Това е процес, който се случва с течение на времето."

https://www.instagram.com/p/BnRVJAvnoYh/

Блондинката споделя още, че пораствайки, тя неведнъж се е чувствала неудобно в тялото си заради майка ѝ. "Жените, най-вече тези от моето поколение и това на майка ми, сме научени да се чувстваме неудобно в телата си, а това е глупост. Не е никак готино. Трябва да обичаме себе си и всяка една част от нас."

https://www.instagram.com/p/BpxC5WZBLB5/

Неотдавна Гуинет разкри, че нейният лоялен персонал е трябвало да усети от първа ръка аромата на интимните ѝ части, за да гарантира автентичността на продукта, който се превърна в емблематична черта от характера на бранда.

"Ако просто запалите свещ, на която пише This Smells Like My Vagina и я сложите на масичката за кафе, ще направите нещо като пънк рок изявление", казва тя при лансирането на продукта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA