Бионсе е готова да "забави темпото" и да се отдаде на семейството си

Това означава ли, че слага край на свръх успешната си музикална кариера?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2020

Предполагаме, че дори когато си Бионсе, социалната изолация не е най-лесното нещо, с което да се справиш. Музикалната кралица разкрива, че и сега продължава да се грижи за семейството си, докато размишлява над въздействието на пандемията. 

В ново интервю за британския Vogue, Бионсе споделя, че искрено цени времето, прекарано с близките си хора и точно поради тази причина има нова цел в живота си. "Искам да забавя малко темпото и да изхвърля всички стресиращи неща от живота ми", разкрива тя пред модната Библия, позирайки за цели три зашеметяващи корици. "Влязох в музикалната индустрия на 15-годишна възраст и израснах със света, който наблюдавам, пусках проекти без почивка."

Напълно естествено, в резултат на всичко това, тя е готова за почивка. 

"Пуснах Lemonade по време на световното турне Formation, родих близнаци, пях на Coachella, режисирах Homecoming, отидох на друго световно турне с Джей, след това Black Is King, всичко това едно след друго", коментира още изпълнителката на Halo. "Беше тежко и забързано. Прекарах много време, фокусирайки се върху изграждането на моето наследство и представянето на моята култура по най-добрия начин, който познавам. Сега реших да си позволя да се съсредоточа върху радостта си."

По-рано тази седмица Бионсе пусна дългоочакваната втора колекция Ivy Park x Adidas, в която отново позира, представяйки най-горещите спортни модели за новия сезон. Малката Блу Айви също се появява в един от промоционалните клипове за кампанията, който последователите на певицата в социалните мрежи оцениха веднага.

Иконата на Destiny's Child казва, че колекцията е равни части вдъхновена - както от децата, така и от опита ѝ в началото на годината. "По време на карантината модата беше място за бягство за мен. С децата си измислихме "модни петъци". Всеки петък се обличахме в моите дрехи или правехме дрехи заедно, и се снимахме. Това се превърна в ритуал и във възможност да се посмеем на тази луда година", разкрива тя пред Vogue. "Най-новата колекция Ivy Park е вдъхновена от тази нова традиция. Напълно съзнателно използвахме ярки и смели цветове, за да ни напомня, че трябва да се усмихваме".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA