Джордж Клуни признава, че Амал е променила всичко в живота му

"Вечният" ерген на Холивуд отдавна е семеен мъж и признава, че това е най-хубавата роля, която някога е получавал.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2020

Джордж Клуни вече не се страхува да признае, че е женен мъж. В ново интервю за GQ легендарният актьор, някога известен като един от вечните ергени на Холивуд, признава, че Амал всъщност завинаги е променила живота му.

"Бях решил, че никога няма да се женя и да имам деца", признава той за своите "самотни дни", подчертавайки, че все пак е бил доволен от живота и кариерата си, преди да срещне адвокатката.

"Работех, имах страхотни приятели, животът ми бе пълен, казах си, че се справям добре. Разбрах колко точно е пълен, когато срещнах Амал. Тогава всичко се промени", разкрива звездата от "Бандата на Оушън". "Осъзнах, че всъщност е имало едно огромно празно пространство." 

Бракът променя Клуни не само заради жената до него, но и защото "никога не съм бил в положение, при което животът на някой друг да е безкрайно по-важен за мен. Сещате се, нали? А след това трябва да се справите с още две малки човечета, които очакват да бъдат нахранени." 

57

Клуни и Амал се запознават чрез общ приятел през 2013 г. и си казват заветното "да" на следващата година на романтична церемония в Италия по-късно. През 2017 г. посрещнаха на бял свят близнаците Ела и Александър.  

"Запознах се с Джордж, когато бях на 35 и започнах да се примирявам с идеята, че ще стана самотник", споделя модната икона в свое интервю. "Тогава се срещнахме и започнахме да се крием в моя апартамент в Лондон и много скоро почувствах, че каквото и да се случи, никога не бих искала да бъда с някой друг."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA