20+ причини да обичате Кери Уошингтън

Знаехте ли, че е работила с Барак Обама, тренирала с Дженифър Лопес и била на една сцена с Гуинет Полтроу?

Когато гледате Кери Уошингтън на малкия екран, шансът да не останете запленени граничи по-скоро с кота нула.

Впечатляващите ѝ превъплъщения изглеждат като най-лесната работа на света - тя винаги влиза в роли с типичния си успокояващ глас, звездна аура и пламенен поглед, който показва, че знае какво прави. Така е още от малка. Когато е на 13, Кери започва да ходи на уроци по актьорско майсторство, докато учи в частно училище в Манхатън. По това време е част от и от момичешка акапелна група, чийто вокалист е не друг, а самата Гуинет Полтроу

Израснала в Бронкс, тя веднага се възползва от услугите на популярно танцово студио с учител на име Лари, който обаче често е заместван от друг танцов експерт, който се казва Дженифър. Дженифър. Бронкс. Сами можете да се сетите за кого говорим. Макар бързо да открива естественото си влечение към шоубизнеса, когато казва на родителите си, че се е ориентирала към света на изкуствата, майката на Уошингтън просто се е разплакала, защото е отказала да приеме, че детето ѝ ще се сблъсква с разочарования.

След като завършва колеж, звездата от "Little Fires Everywhere" решава да предприеме пътуване до Индия, за да научи повече за тяхното театрално изкуство и въпреки че никога след това не стъпва на сцена, признава, че опитът ѝ е помогнал в актьорските изпълнения, които трудно може да отречете, че са искрено неповторими. Следва ролята в "Скандал", а останалото, както казват, е история.

И няколко бонус причини, отвъд тези в галерията по-горе:

Въпреки че героинята ѝ в "Скандал" умира за червено вино, в реалния живот Кери не консумира алкохол.

Първият ѝ ангажимент като актриса е в поредица видеа, посветени на сексуалното образование при тийнейджърите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САРА ХАЙЛАНД Е МОМИЧЕ ЗА МИЛИОНИ

По време на първия мандат на Барак Обама, самият той назначава Кери за президент на Комитета по изкуства и хуманност.

Уошингтън трудно спи нощем и дори кани хора за срещи по време на сутрешната си йога (тя е и сертифициран инструктор!) в 6:30 ч.

В университета завършва антропология, защото иска да изследва и разбира хората в дълбочина.

В крайна сметка е успяла да го направи, не мислите ли?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA