15 очарователни момента на Ева Мендес (ГАЛЕРИЯ)

Използваме рождения ден на звездата от "Бързи и яростни", за да докажем, че тя е категорична любимка, без дори да се опитва.

Обикновено нямаме нужда от повод за дълбоко навлизане в живота на звездите, просто защото от нас се очаква да направим точно това. Винаги обаче е интересно, когато знаменитостите не стоят във фокуса на обектива и правят всичко възможно, за да запазят личното си пространство наистина лично.

Въпреки че има над 2 милиона последователи в социалните мрежи, Ева Мендес рядко споделя какво се случва в живота ѝ зад камера, просто защото няма проблем да се лиши от холивудската суета и съпътстващите я проблеми.

Родената на 5 март 1974 г. в семейството на кубински имигранти Мендес бързо осъзнава, че животът в Лос Анджелис е това, от което всички имат нужда. Озовавайки се в Града на ангелите, тя завършва училище и постъпва в щатския университет, решила да преследва кариера в архитектурата и интериорния дизайн. Скоро след това прекъсва обучението си и решава да се посвети на актьорската кариера, която се оказва нейният голям успех.

Началото е дадено с малки епизодични роли и участие в музикални видеа, но след това се появяват съвместни ангажименти с Дензъл Уошингтън и Уил Смит. Следва участието в небеизвестния франчайз "Бързи и яростни", а останалото, казват, е история. 

Връщайки се на гореспоменатия повод, използваме днешния рожден ден на Мендес, за да докажем, че категорично ни трябват повече такива звезди. Имаме 15 доказателства в галерията по-горе! Взехме ги от нейния Instagram, нищо, че не е толкова пълен в сравнение с която и да било от сестрите Кардашиян. Честит рожден ден, Ева!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA