ЕКСКЛУЗИВНО: Глория Треви, суперзвезда като самата нея

Новата ни дигитална корица пристига с откровен разговор, който доказва, че най-големите звезди се държат като най-обикновените хора.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 януари 2022

Глория Треви е в музикалната индустрия от около 30 години. Ако сега "The Supreme Diva of Mexican Pop" обърне поглед назад, ще види зад гърба си не само суперуспешни сингли, клипове, филмови, телевизионни роли и всевъзможни бизнес проекти, но и лоялна фен база, която я следва с всяка направена стъпка. Нищо чудно, че страницата ѝ в Wikipedia включва въпросната гореспомената титла. Изключително подходяща е и просто ѝ отива страшно много.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЯМА НЕЩО, КОЕТО БЕЛИНДА ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ

Gloria

"През годините научих много неща, но и разбрах, че бих искала по-добри съвети за решенията си в миналото", разкрива Глория ексклузивно пред GRAZIA България. Това обаче категорично не означава, че би предпочела да се върне в самото начало. "Честно казано, харесвам как изглежда индустрията сега. Музиката може да достигне по-бързо и по-лесно до хората, които я искат".

Така и се случва. Общият брой на компилациите в дискографията на Треви е 12, някои сингли от тях директно дебютират на върха на класациите, а турнетата ѝ са истински огън. Включително деветото такова - Isla Divina, което тепърва ще има възможността да пали различни сцени по света.

Gloria

И въпреки че не е най-големият фен на термина "суперзвезда", Глория Е суперзвезда. Всъщност, за разлика от немалко други артисти, които излизат и разказват как са пеели в хола като деца, но категорично не са мислели за славата, парите и милионите крещящи почитатели, изпълнителката на "No Querías Lastimarme" казва, че работи всеки ден, за да стане още по-международно разпознаваем артист. Точно това уважава най-много и в колегите си. "Онези, които наистина преследват мечтите си, те са суперзвезди".

Gloria

Когато я питам дали дори "големите" правят сравнения с другите "големи", тя признава, че се случва, но няма директен опит с проблема. "Не е трудно за мен, просто защото мисля, че не приличам на никой друг. Аз съм автентична", разказва Треви. И наистина е.

"Обикновено се шегуваме с екипа ми, че сме били изманени как всичко ще бъде лимузини и шампанско. Блясъкът в истинския живот на артистите граничи с нула. Представлява много работа, репетиции, малко сън и много самолети", казва още тя. "Но пък всичко изброено някак ти напомня, че обичаш това, което правиш."

Gloria

Макар да намира място под светлината на прожекторите още във възраст, в което единствената желана светлина вероятно е тази в дискотеката, Глория продължава да пази личния си живот, или поне да прави опити. "Имаме своите малки и сладки моменти, но ми се иска времето със синовете ми и семейството ми да бъде само за мен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАИТЕ ПЕРОНИ ИЗВЪН ЗОНАТА СИ НА КОМФОРТ

Gloria

Докато се подготвя за концертите от световното си турне, тя работи по нов албум, който ще излезе тази година, както и върху автобиографичен сериал за живота си. "Истината е, че все още имам много мечти, които искам да осъществя, но не планирам да умра на сцената. Вярвам, че когато е достатъчно, сърцето ми просто ще ми каже да спра." Засега обаче плановете са повече от ясни. "Продължавам да правя музика." Ние ще продължаваме да я очакваме. И със сигурност ще танцуваме на нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA