Това ще бъдат най-лошите дни през новата година!

Казват, че обмислянето на проблема е 50% от решението му.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 януари 2020

Очертава се 2020-а да бъде една доста интересна година. Годишният  хороскоп предвижда нещата да бъдат сравнително спокойни и успешни за повечето зодии, но въпреки това се очертава да има няколко дни, които ще бъдат наситени с повече предизвикателства, битки и напрежение от епизод на Keeping Up With The Kardashians. Добре е да се подготвим. Най-хубавото е, че вече знаем кои са те.

12 ЯНУАРИ Още в самото начало, новата година ще донесе известна доза драма в живота ни, която ще повлияе най-вече на любовния ни живот. Не е изключено този ден да остави горчив вкус в устата ни, но всичко, което ще се случи, ще бъде в името на по-доброто утре.

23 МАРТ Очаквайте да видите себе си, обсебени от това да постигнете целите си на всяка цена. Това, за съжаление, означава, че ще се спречкате с колегите и приятелите си. Този ден може да доведе до много позитивни промени, но може да се окаже и повратна точка в професионалните ви взаимоотношения.

31 МАРТ Това е денят, в който не само ще сме твърдо решени да направим всичко, което искаме, но и ще се изправим срещу хората, които могат да ни повлияят негативно в това отношение. 

13 ЮНИ Средата на юни е времето, в което ще усетим застой в почти всеки един аспект от живота си. Ще бъдем изключително немотивирани, мързеливи и е напълно възможно да имаме чувството, че не трябва да излизаме от леглото цял ден.

13 АВГУСТ, 9 ОКТОМВРИ И 23 ДЕКЕМВРИ Ретрограден Марс в три дни от годината. Времето, в което ще бъдем изключително егоистични и ще се наложи да се справим с доста негативна енергия.

21 ДЕКЕМВРИ Точно преди празниците се очаква да усетим изключителна несигурност за бъдещето си и силно напрежение с най-близките си хора, както и с партньора до нас.

31 ДЕКЕМВРИ Изгубени, но не в превода, а в любовта. Ще се чувстваме финансово нестабилни, но преди това ще се сблъскаме с неприятни емоции, които вероятно ще рефлектират върху нас и разбирането, че сме се отдали на грешния човек в грешния момент. 

Разбира се, споделяме с вас тази астрологична информация, не за да всяваме излишна паника, а за да бъдем подготвени, ако усетим негативна енергия или промени. Напред към една здрава и успешна година!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA