3 Instagram шоута, които да не пропускате този уикенд

Когато не ви се гледат продукции на запис, а водещи, звезди и техните отрочета се излъчват в личните си социални канали по време на карантината, винаги може да разчитате на свежа доза self-made шоу, като при тези по-долу.

Невена Дякова
Невена Дякова 04 април 2020

Cup of Cuoco

Не мога да съм сигурна как би възприел IGTV поредицата на актрисата Кейли Куоко – Cup of Cuoco, човек, който не е заклет фен на „Теория на големия взрив", защото аз съм от отбора на болните по сериала лица. И тя ми допада, много!

Видеодневник с разискване на моменти от живота, редовното постване в Instagram от 34-годишната американка – най-често в nightgowns и, разбира се, с чаша кафе в ръка (Кейли е страстен колекционер на тишърти и чаши с различни забавни принтове), би я превърнало в чудесна блогърка на темата slow life, ако вече не беше мегаизвестна.

„Студиото" на Кейли е най-често диванът, а в последните епизоди Cup of Cuoco се премести в новата, ултралуксозна къща на актрисата и съпруга й Карл Кук – жокей и син на милиардера Скот Кук (директор на eBay и Procter & Gamble). В нея освен двамата пребивават N на брой кучета, между които наскоро осиновената чихуахуа Dumpy, няколко коня и зайчета, за които сем. Кук са отделили цяла стая с развлекателни зооатракциони.

Обаждане от Елън?

За съжаление, наскоро стартиралата карантинна поредица от дивана в дома на Елън Дедженеръс няма да продължи дълго, тъй като екипът на дневното й токшоу би трябвало да възобнови записите на предаването в началото на този месец.

Или поне така бяха обявили от продукцията в първите дни на карантината. „Вече съм отегчена", написа Елън в поста към този анонс, а в следващите дни започна да звъни на поредицата си звездни приятели, за да види как се справят с извънредните мерки и домашната изолация. Сред тях бяха Дженифър Анистън, която предложи хората да се заемат с пролетно почистване, най-добрата й приятелка Кортни Кокс, която посвири на пиано с дъщеря си Коко и, разбира се, бившата първа дама на Америка – Мишел Обама.

Ммм…

Не толкова редовна, колкото би ни се искала, е появата на Бъди Оливър в Instagram-а на баща му – готвачът Джейми Оливър. 9-годишният симпатяга вече върви умело по стъпките на своя известен родител и приготвя с размах рецепти пред многомилионната му аудитория в социалната мрежа.

Трябва да призная, че възприемам много по-лесно готвенето, когато дете, което все още сменя млечните си зъби, филетира риба или приготвя перфектния стек. Thank you, Бъди, очакваме нови рецепти, защото сега… не ни остава друго освен да готвим!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: КАКВО ГЛЕДАТ РЕДАКТОРИТЕ НА GRAZIA ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛНАТА ИЗОЛАЦИЯ?

5 NETFLIX ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЪРЗЕЛИВИЯ СЪБОТЕН СЛЕДОБЕД

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA