GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 6-12 АПРИЛ

Очертава се една страхотна седмица, в която обаче ще трябва да бъдем внимателни и категорично да заявим себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2020

ОВЕН Бъдете ясни и категорични спрямо позициите си и желанията, които имате. Меркурий навлиза във вашия знак и ви дава нужната увереност, за да заявите себе си, а определено имате нужда да го направите. Очаква ви прекрасна седмица! 

ТЕЛЕЦ Доверете се на близките си хора и не ги разочаровайте по никакъв начин. Не е изключено да получите интересно работно предложение, което обаче е по-добре да откажете, защото нищо не е такова, каквото изглежда. Обърнете внимание на здравето си, стойте си вкъщи и не се паникьосвайте излишно. 

БЛИЗНАЦИ Говорите, говорите, говорите, но рядко споделяте това, което наистина ви вълнува по един или друг начин. Споделете емоциите си, тази седмица ще бъдете уязвими и именно в това е вашата сила. Потърсете опората на близките си приятели (тези, които наистина имате, а не тези, които си мислите, че имате) и смело напред!  

00

РАК Ако усетите страст, преследвайте я. Ако усетите мързеливост, опитайте се да не ѝ се отдадете изцяло. Тази седмица разполагате с абсолютно аналитична мисъл, която ще ви бъде от полза. Използвайте всичко, което имате в главата си, за да осъзнаете от кои хора наистина имате нужда в живота си.

ЛЪВ Работете върху вашите комуникационни умения. Любопитството ви ще бъде безгранично, дори там, където е по-добре да има граници, но пък може да извлечете полза от това, стига да сте достатъчно внимателни. Меркурий е насреща, за да ви помогне. 

ДЕВА Пълнолунието във Везни в началото на седмицата ще ви помогне да разберете какво точно ви трябва, за да се чувствате сигурни във всяко едно отношение. Венера навлиза във вашия знак, за да ви предостави ново интимно преживяване, което по принцип трудно бихте могли да си представите, че е възможно. 

00

ВЕЗНИ Искате да подобрите нещо в живота си? Е, сега е времето да го направите. Пуснете всичко, което държите в миналото си, за да продължите напред. Усещате, че любовта ви отново остава на заден план? Това може да се промени само ако вие го желаете. 

СКОРПИОН Дойде времето да се разделите с всички дребни глупости от живота си, на които сте отдавали прекалено голямо значение досега. Карантината не ви се отразява добре и имате много енергия. Меркурий ще я пренасочи право към леглото!

СТРЕЛЕЦ Обичате да преувеличавате и го знаете много добре. Много, много добре. Имате самочувствие, но внимавайте да не ви изиграе лоша шега, особено щом става дума за отношенията с близките ви хора. Не е лошо да бъдете категорични, но можете да останете погрешно разбрани.

00

КОЗИРОГ Пълнолунието във Везни в началото на седмица дава тласък на професионалното ви развитие и ви предизвиква да поемете нови отговорности. Бъдете смели, точни и в никакъв случай не си позволявайте да останете разсеяни от хора, с които нямате бъдеще в любовен план.

ВОДОЛЕЙ Здравейте, Водолеи! Още в началото на седмицата новата перспектива е зад ъгъла и ви очаква, стига да сте готови да я приемете в живота си. Определено няма да ви повлияе зле, в което и да било отношение на живота ви. 

РИБИ Има няколко истини, които просто отказвате да приемете за такива. Адаптирайте се, установете граници и бъдете отворени към всякакви евентуални промени, защото дълго време сте ги искали. Любовта? Ами, там нещата продължават да са пожар.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ДА, ЗОДИЯТА ИЗДАВА НАЙ-ЛОШИТЕ НИ КАЧЕСТВА!

HOME OFFICE РУТИНА... СПОРЕД ЗОДИЯТА

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НАЙ-ДОБРИ В СЕКСА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA