GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 14-20 ДЕКЕМВРИ

Времето точно преди празниците е посветено на горещата любов, страхотните възможности и интересните перспективи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2020

ОВЕН Мислете мащабно. Слънчевото затъмнение в Стрелец иска да разширите хоризонта си и да привлечете около себе си хора, които да помогнат за осъществяването на дългосрочните ви цели. Амбицията е налице, сега е моментът за нови успехи.

ТЕЛЕЦ Погледнете всичките си проблеми в дълбочина, особено онези, които пречат на пълноценните ви взаимоотношения с човека до вас. Помислете дали не допускате една и съща грешка с течение на времето. Отговорът може и да ви изненада!

БЛИЗНАЦИ Никога не е имало по-подходящ момент да разгърнете сексуалната си енергия и всички емоции, които тя носи в живота ви. Разбира се, че не трябва да оставяте другото на заден план, но пък кой не иска седмица, пълна с любов? Тази е такава!

57

РАК И за вас тази седмица е пълна със страст и сексуално привличане. Ще се изненадате колко много останалите забелязват точно това във вас. Използвайте част от времето си, за да се посветите на нещата, които ви карат да се чувствате добре. Така ще дадете най-доброто от себе си.

ЛЪВ Слънчевото затъмнение ви предизвиква да осмислите добре доверието, което сте раздали на останалите. В това число влизат не само колегите и приятелите ви, но и хората, с които нещата отиват една идея по-напред. Имате ли голямата любов до себе си? 

57

ДЕВА Домът е там, където е сърцето. Знаете го отлично, но тази седмица ще получите немалко доказателства по въпроса. Често оставате изненадани от дадени ситуации, помислете дали това не се получава, защото сте склонни да пренебрегвате директната комуникация с останалите.

ВЕЗНИ Говорете! Кажете всичко, което имате предвид, но не забравяйте, че самочувствието може да бъде голям плюс в немного случаи. Емоционалната ви интелигентност обаче е точно това, уязвимостта - също. Останалите го знаят, осъзнайте го и вие. 

СКОРПИОН Семейството и домът са ваш приоритет през тази седмица, което всъщност прави нещата красиви преди началото на празниците. Междувременно, започвате да осъзнавате финансовата си независимост по дългоочаквания от вас начин. Не е ли странно? 

СТРЕЛЕЦ И за вас парите винаги са от основно значение. Помислете обаче дали те могат да ви осигурят онова, от което наистина имате нужда. Разбира се, че трябва да мислите в тази посока. Всичко останало е загуба на ценно време и мисловен ресурс.

57

КОЗИРОГ Хей, крайно време е да седнете и да запомните уроците на годината. Не са малко, но определено ви помогнаха да станете една неочаквано добра версия на себе си. Говорете открито и гледайте напред! Във всеки един момент.

ВОДОЛЕЙ Важно е да бъдете адаптивни, конкретни, любопитни и вярващи, ако искате да постигнете голям успех. Не чакайте някой да ви го осигури, действайте смело! Кой знае, любовта може да ви очаква някъде там?

РИБИ Подкрепата на близките ви приятели е ценна, знаете го добре. Помислете дали подходът ви към любовта не е тотално грешен. Юпитер и Сатурн се сблъскват във вашия знак и са готови да осигурят свежата перспектива за новата година. Звучи чудесно! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com, pexels.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA