Какъв секс ще правим през новата година?

Хей, пандемията промени всичко, включително и начина, по който (ще) правим секс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2021

Погледнахме модата, грима и интериора. Съжаляваме, но нямаше как да пропуснем секса. Пандемията промени доста неща и очерта ясно тенденциите в повечето аспекти на живота ни. Включително и този...

Как ще изглежда сексът през следващите 12 месеца? Имаме нужните отговори!

Какъв секс ще правим през новата година?

КОЙ КОМАНДВА? 2020 г. донесе сериозно отегчение, което експертите посочват като причина за неимоверния ръст в BDSM практиките. Пазарното търсене на подобни продукти се е увеличило с цели 250% процента, а налице е фактът, че веднъж останили вкъщи, хората са открили желанието да избягат от реалността и са придобили склонността да изпробват нови неща в спалнята.

ТОЧНО ТАЗИ ПЕСЕН Сертифициран клиничен сексолог от Щатите дава идея за друга тенденция, която заслужава да бъде изпробвана - правенето на секс под звуците на любимата песен. Според тях това е лесен начин да увеличим настроението и да превърнем кулминационния момент в истинско удовлетворение. За да не сте решили, че сме луди, достатъчно е да споменем, че плейлистите за секс музика (да, има такива!) са били търсени от 29% повече хора в последните няколко седмици в сравнение с... когато и да било.

2020-а ни накара да изпробваме нови неща в спалнята

57

С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ Окей, знаем, че понякога всичко, което се случва през деня трудно може да ни накара да бъдем сексуални богове и богини късно вечер, но сексуалната осъзнателност е другата нова практика, която ще вкараме под чаршафите тази година. Време преди началото на същинското шоу, в което единственият ни фокус ще бъде върху удоволствието и възможността да дадем максимума от себе си.

57

Играчките с дистанционно управление вече трябва да са върху нощното ни шкафче

ПОМОЩ ОТ ПРИЯТЕЛ Сексуалният коучинг достига своя връх в рамките на последните 11 месеца, а търсенето му занапред ще продължава да се увеличава. Онлайн консултациите от експерти ще бъдат онова различно преживяване, в което могат да се присъединят двойките, уловили сексуалния си живот в капана на рутината. Всички сме били там, по една или друга причина...

ДОКОСНИ МЕ... ОТ ДИСТАНЦИЯ Пандемията и съпътстващите я ограничения със сигурност оставиха немалко двойки на хиляди километри разстояние. Кортни Кокс сама сподели, че не е виждала партньора си от шест месеца и прави всичко възможно, за да поддържат взаимоотношенията си. Сексът от разстояние вече е нещо нормално, а на нощното ни шкафче трябва да има място за секс играчки с дистанционно управление.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA