Какъв секс ще правим през новата година?

Хей, пандемията промени всичко, включително и начина, по който (ще) правим секс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2021

Погледнахме модата, грима и интериора. Съжаляваме, но нямаше как да пропуснем секса. Пандемията промени доста неща и очерта ясно тенденциите в повечето аспекти на живота ни. Включително и този...

Как ще изглежда сексът през следващите 12 месеца? Имаме нужните отговори!

58

КОЙ КОМАНДВА? 2020 г. донесе сериозно отегчение, което експертите посочват като причина за неимоверния ръст в BDSM практиките. Пазарното търсене на подобни продукти се е увеличило с цели 250% процента, а налице е фактът, че веднъж останили вкъщи, хората са открили желанието да избягат от реалността и са придобили склонността да изпробват нови неща в спалнята.

ТОЧНО ТАЗИ ПЕСЕН Сертифициран клиничен сексолог от Щатите дава идея за друга тенденция, която заслужава да бъде изпробвана - правенето на секс под звуците на любимата песен. Според тях това е лесен начин да увеличим настроението и да превърнем кулминационния момент в истинско удовлетворение. За да не сте решили, че сме луди, достатъчно е да споменем, че плейлистите за секс музика (да, има такива!) са били търсени от 29% повече хора в последните няколко седмици в сравнение с... когато и да било.

2020-а ни накара да изпробваме нови неща в спалнята

57

С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ Окей, знаем, че понякога всичко, което се случва през деня трудно може да ни накара да бъдем сексуални богове и богини късно вечер, но сексуалната осъзнателност е другата нова практика, която ще вкараме под чаршафите тази година. Време преди началото на същинското шоу, в което единственият ни фокус ще бъде върху удоволствието и възможността да дадем максимума от себе си.

57

Играчките с дистанционно управление вече трябва да са върху нощното ни шкафче

ПОМОЩ ОТ ПРИЯТЕЛ Сексуалният коучинг достига своя връх в рамките на последните 11 месеца, а търсенето му занапред ще продължава да се увеличава. Онлайн консултациите от експерти ще бъдат онова различно преживяване, в което могат да се присъединят двойките, уловили сексуалния си живот в капана на рутината. Всички сме били там, по една или друга причина...

ДОКОСНИ МЕ... ОТ ДИСТАНЦИЯ Пандемията и съпътстващите я ограничения със сигурност оставиха немалко двойки на хиляди километри разстояние. Кортни Кокс сама сподели, че не е виждала партньора си от шест месеца и прави всичко възможно, за да поддържат взаимоотношенията си. Сексът от разстояние вече е нещо нормално, а на нощното ни шкафче трябва да има място за секс играчки с дистанционно управление.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA